Pengalaman Hilangkan Jerawat Dengan Cepat Dan Berkesan

Shares

Arghhhh jerawat banyaknya! Macam mana ni bang! Aduh stress ni macam mana nak p sekolah mengajaq ni. Sakit jiwa baq hang…

Setiap pagi bangun tengok ada perubahan ka? Laaa awat makin teruk ni bang? Naya lah cikgu nak p sekolah macam ni.

Dekat dahi aduyaiii dah macam biji-biji ruam kemerahan pun ada. Merah, bengkak, berminyak dah menggerutu. Setiap hari tengok muka korek mana yang patut!

Sedih betul dari muka tak berjerawat jadi macam pesta jerawat pulak sebab salah pakai skincare. Padan muka nak cantik sangat kan?

Selama ni tak pernah aku kena jerawat kat pipi tau bagi aku itu tempat paling yang selamat dari jerawat! tapi kali ini serangan bertubi-tubi sampai jadi jerawat batu.

Dagu jangan cakaplah, meriah sangat mereka berkampung kat situ. Dan kerja aku memang akan korek sebab sakit. Tak tahan aihhh, bengkak dan sakit bila dibiarkan nanah-nanah atau nasi kukus kat dalam tu!!!

Gerak gempur hilangkan jerawat dengan cepat

Jadi bulan Januari, Februari dan Mac memang bulan aku asyik kena intebiu je oleh kawan-kawan kat sekolah, murid-murid jangan cakaplah. Memang terasa jugaklah. Setiap hari kena pakai foundation tebai-tebai spnya tak nampak.

Sampai aku putuskan bulan April sehingga minggu kedua mei aku berhenti tak pakai apa2 skincare! Langsung takda! Berkuranglah sikit tapi tetap ada.

Set Cantik Shaklee

Then aku guna Set Vitamin Cantik Vitamin C dan Vitamin E aku makan setiap hari minggu ketiga dan keempat Mei. Dalam 2 minggu ada perubahan. Jerawat semua mati bai!!!Bukan itu sahaja, aku letak kat muka aku serum vitamin C dan Moist Vitamin E. Gigih nok nak pulihkan muka!! Ni semua sebab vitamin c dan e.

produk hilangkan jerawat

Alhamdulillah, sekarang aku boleh tersenyum semula! Terima kasih shaklee. Muah muah. Thanks husband sebab bagi semangat!

Jomlah try weyh! Tak rugi Insya – Allah berkesan!

Nak cuba Set Cantik

WhatsApp :

Herni Henry
019 491 3242

Leave a Reply

Shares

Suka Artikel Ini?

Klik butang Share di bawah untuk kongsikan dengan rakan-rakan anda yang lain.