Ikhtiar Kecutkan Fibroid 10cm Semasa Mengandung

Kalau fibroid kecil tiada masalah. Saya dulu pun masa mengandung anak pertama ada fibroid.

Tapi doktor kata kecil je.

Tapi kalau dah besar dan aktif, ianya akan ganggu tumbesaran baby dalam rahim.

Asalnya doktor nak ceaser kan Cikpuan ini.

Tapi dia nak usaha juga untuk normal.

Cikpuan ini ambil Vivix sebagai ikhtiar dengan pantauan doktor. Alhamdulillah tak sangka kecut juga Fibroid 10 cm tu.

Berjaya bersalin normal. Dan plus point, dia discharged dari hospital keesokan harinya.

Subhanallah.

Setiap sakit itu ada penawarnya.

Kita ikhtiar dan berdoa sungguh-sungguh. Moga Allah tunjukkan jalan penyelesaian terbaik.

SITHY
012.887.9897

Leave a Reply

Shares

Suka Artikel Ini?

Klik butang Share di bawah untuk kongsikan dengan rakan-rakan anda yang lain.