Diari Mengandung – Bila Tak Larat Berdiri Lama Untuk Masak Di Dapur

Shares

Bila dah masuk minggu ke-30 pregnancy, saya dah tak boleh nak berdiri lama-lama kat dapur. Tapi masalahnya saya juga tak boleh makan beli makanan kat luar, tekak tak nak terima.

Jadi invest lah beli simple swivel chair ni. Boleh naikkan turunkan, gerak sana sini sebab ada roda.

Nak masak ni sambil nak ambil potong bawang, potong ayam bagai, duduk je atas kerusi ni gerak depan belakang 😁😁😁

Terima kasih suami sudi layan 😄😄😄

Kawan pembaca biasa hujung pregnancy macam mana urus dapur. Ada yang macam saya ke 🙈🙈

Leave a Reply

Shares

Suka Artikel Ini?

Klik butang Share di bawah untuk kongsikan dengan rakan-rakan anda yang lain.