Diari Mengandung – Bila Anak Meragam Waktu Kita Amat Sarat Mengandung

Shares

Last few weeks Hannah tiba-tiba meragam tanpa sebab. Tangisan, ragaman dan rengekan Hannah boleh berterusan sampai 1 jam walaupun semua benda favorite dia, kita dah bagi.

Baru-baru ni ada kawan saya yang heavily pregnant share yang anak dia pun buat perangai sama. Umur pun lebih kurang Hannah je.

Oh rupa-rupanya ini normal. So, ok lah.

What we have to do adalah peluk je dia masa dia dok meragam tendang-tendang tu, bisikkan kata-kata sayang, and just be there.

Kejap je pun. Lepas ni pejam celik dah remaja pun anak kita ni.

Kalau orang tak biasa, mesti ingat anak kita ni sakit ke, kena dera ke 😂😅

Namanya ragam nak dapat adik lah kot.

Takpe sayang, Mak & Abi terima pakej kecomelan mu plus hagaman extra mu ❤️

Leave a Reply

Shares

Suka Artikel Ini?

Klik butang Share di bawah untuk kongsikan dengan rakan-rakan anda yang lain.